Nieuws

Demo Days - September 2024

06/09/2022 | DEMO DAYS blikt terug op een succesvolle tweede editie.

Met de laarzen doorheen het stof trotseerden de zowat 4.500 bezoekers van DEMO DAYS een prachtig parcours van 3km langs de exposanten doorheen de Terril Saint-Antoine in Boussu.

Naast het demonstreren en testen van de verschillende machines, zal er tijdens DEMO DAYS ook gewerkt worden aan de omgeving. Samen met Le Département de la Nature et des Forêts deed de organisatie van DEMO DAYS afgelopen weken een uitgebreide rondgang om de verschillende plaatsen aan te duiden waar we kunnen helpen bij het beschermen van het natuurdomein.

21/04/2022 | Na een succesvolle 39e editie van MATEXPO, is het organisatieteam meteen gestart met de voorbereidingen van de 2e editie van Demo Days.

Deze zal plaatsvinden op 3 en 4 september 2022, op de prachtige site van de ‘Terril de Saint-Antoine’ in de gemeente Boussu (Provincie Henegouwen).

MATEXPO krijgt er een zusje bij: Demo Days powered by MATEXPO. De eerste editie staat gepland op 8 - 9 september 2018. Demo Days is een tweedaags event met doorlopende demo's en testen van graafmachines, brekers en trucks voor de bouwsector.

Het aantal deelnemers aan exposantenzijde is beperkt en is zo goed als volzet. DEMO DAYS is voor de deelnemende bedrijven een low cost evenement en er wordt gewerkt met een all-in formule.

Tijdens de Demo Days vindt u vast het materieel dat het best aansluit aan uw behoeften. Maar had u voor een concrete aanschaffing al eens gedacht aan een leasingoplossing bij ING?

Kwaliteit is voor The Fair Experts niet zomaar een hol begrip. Een kwalitatieve beurs organiseren met kwalitatieve bezoekers in een professionele maar toch familiale sfeer is een dagelijks streven. Het ziet er echter naar uit dat de Corona-crisis roet in het eten gooit. Na intensief overleg met een aantal exposanten en rondvraag in de markt, moest de moeilijke beslissing werden genomen om Demo Days 2020 niet te laten doorgaan.

Op dinsdag 15 mei 2018 is het zover! Naar aanleiding van de 1e editie van ons gloednieuwe event DEMO DAYS nodigen we heel graag de vakpers en alle exposanten uit op ons infomoment.

De 1e editie van DEMO DAYS - powered by MATEXPO krijgt stilaan vorm! Nu de percelen op het demoterrein nagenoeg zijn ingevuld, beginnen we aan de voorbereidingen rondom de standen.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2020.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.