Nieuws

Demo Days - September 2024

Volvo Trucks biedt complete transportoplossingen voor professionele en veeleisende klanten, met een volledig assortiment middelzware tot zware vrachtwagens. De FMX biedt een geheel nieuwe cabine, meer laadvermogen en innovatieve veiligheidsvoorzieningen.

Ontdek alles over de vernieuwde FMX op https://www.volvotrucks.be/nl-be/.

Ontdek de nieuwe MAN TGS tijdens de DEMO DAYS 2022

Naast een uiterst functionele en efficiënte werkomgeving, met zijn volledig digitale moderne cockpit en digitaal MAN OptiView spiegelvervangingssysteem, is het belangrijkste kenmerk van de nieuwe MAN TGS zijn doordachte bedienings- en weergaveconcept. Met zijn robuuste aandrijflijn en ideale inzetbaarheid als werfvoertuig is de nieuwe MAN TGS klaar voor vrijwel alle taken.

www.man.be

Vking is actief in de verhuur van recycling machines, tevens zijn ze ook dealer en verhuurder van Volvo Construction equipment.

Op de beurs zal Vking aanwezig zijn met hun Tana shark 440DTeco shredder. Deze shredder is heel polyvalent in het verwerken van afval.

Takeuchi Benelux

Takeuchi is de absolute top in minigravers, midigravers en rupsladers. Vakmensen over de hele wereld vertrouwen blind op onze machines. Daarom maken we grondverzetmachines die altijd blijven doorgaan, 100% betrouwbaar en onverwoestbaar. De lange levensduur en hoge restwaarde zorgen ervoor dat elke Takeuchi zich dubbel en dwars terugverdient. Bekijk het assortiment op www.takeuchibenelux.com

VANDAELE KONSTRUKTIE NV is een Belgische constructeur die al meer dan 50 jaar actief is met het ontwikkelen, produceren en commercialiseren van o.a. bermmaaiers en houtversnipperaars voor grote aannemers en openbare diensten.

Fullliner in recyclingmachines

Van Laecke Group, die met haar hoofdzetel in Zedelgem gevestigd is, is een familiale KMO met jarenlange ervaring en expertise in gespecialiseerde machines voor de recyclage, bouw en agrarische sector.

Na de hemel beweegt TVH Equipment nu ook de aarde

Naast het ruime aanbod van meer dan 5400 hoogwerkers, verreikers en heftrucks in de verhuurvloot, biedt TVH Equipment nu ook een breed gamma van compacte grondverzetmachines aan.

Veil uw industriële goederen bij Troostwijk Auctions:

Alles heeft waarde, Troostwijk veilingen helpt u om deze te verzilveren. Met meer dan 90 jaar ervaring en 200 medewerkers over heel Europa, helpen we jullie om miljoenen potentiële kopers te bereiken voor uw machines.

https://www.troostwijkauctions.com/

Reeds meer dan vijftig jaar is Tramac Benelux gespecialiseerd in de verkoop, het onderhoud en verhuur van aanbouwaccessoires voor graafmachines van één tot honderd ton. Bewust hebben wij ervoor gekozen om geen dragers te verkopen, enkel accessoires.

Ontdek wat SANY en TERRAMAX te bieden heeft tijdens de Demo Days!

Terramax bv, invoerder van Sany België, lanceert onder eigen naam zijn nieuwe compacte Terramax-knikladers.

SOMTP Belgium & Liebherr – Een fundament om op te bouwen

SOMTP Belgium is de exclusieve importeur van Liebherr machines voor de bouw, industrie en recycling sectoren en maakt deel uit van de AVLO Groep.

Key-Tec & Dannemark bouwen samen met Case Construction aan de toekomst

Reeds decennia lang ontwikkelt en produceert Case Construction sterke, kwalitatieve en betrouwbare machines.
Met zowel een “Heavy” als een compacte lijn biedt Case Construction u een zo compleet mogelijk assortiment.
Als officieel Case Construction dealer in België verkopen Key-Tec & Dannemark u enkel de beste machines.

https://www.casepromotion.com/exposants/

 

Goodyear stelt u tijdens DemoDays 2022 naast de nieuwe PowerLoad en GP-3E band (voor wielladers, graders en knikdumpers), ook de TPMS Heavy Duty oplossing voor met een live demo. TPMS Heavy Duty is bandenmonitoring systeem dat onmiddellijk waarschuwt bij onregelmatigheden zodat stilstand vermeden kan worden.

Voor meer info, ga naar https://nl.goodyearotr.com/

Firma Beel werd opgericht in 1932 en groeide uit tot een familiebedrijf gespecialiseerd in landbouw-, grondverzet- en tuinbouwmachines. Enerzijds neemt Firma Beel de functie van dealer op van de merken zoals Hitachi, Topcon, Hamm… anderzijds zorgen ze ook voor het exclusief importeurschap voor België van de merken Giant, Prinoth, AP machinebouw en Hydraram.

https://www.firmabeel.be/

FIMATEC, divisie van Machinery Resale, levert nieuwe machines aan de bouw en renovatie.

REESINK CONSTRUCTION EQUIPMENT BELGIUM B.V.

De Bruycker-Kemp (Reesink Construction Equipment Belgium B.V.)

is distributeur in België van onder andere de merken Atlas, Kobelco, Bomag en Schaeff

en levert vanuit 4 vestigingen in België kwalitatief hoogwaardige spoorweg-, grondverzet-, wegenbouw-, overslag- en recyclingmachines.

Torfs & Compact Machinery zijn in België de invoerder van de machines van Wacker Neuson en Kramer. Het aanbod gaat van compactladers, wielladers, minigravers, verreikers en dumpers op banden alsook op rupsen, stuk voor stuk erg functioneel, vlot te bedienen en veilig.

De laatste jaren bouwt CAT verder aan haar Next Gen gamma. Topmachines doorspekt met technologische hulpmiddelen zoals de Grade Assist®, E-Fence, CPM-weegsysteem en het 2D/3D-systemen.

Aciko sprl, waarvan de manager Marc Lambert vandaag een carrière van 52 jaar heeft in accessoires voor civieltechnische machines, presenteert op DEMO DAYS een gloednieuw Fins product van het merk MULTAVEX, een unieke bak op de wereldmarkt.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.