Bergerat Monnoyeur

Bergerat Monnoyeur

De laatste jaren bouwt CAT verder aan haar Next Gen gamma. Topmachines doorspekt met technologische hulpmiddelen zoals de Grade Assist®, E-Fence, CPM-weegsysteem en het 2D/3D-systemen.

Ook deze keer willen we onze deelname aan Demo Days volledig in het teken van de gebruikers plaatsen. Wij zorgen voor de machines uitgerust met de laatste snufjes die jij kan komen testen! We pakken wederom uit met enkele primeurs zoals onze nieuwe Next Gen 325. Je zal ook onze nieuwe D5 (de volgende Next Gen in de dozer familie) in full 3D kunnen testen op een parcours. Ook onze “kleinere” machines zullen aan bod komen om uitgebreid door jullie getest te worden. Met een multifunctionele 308 Fixed Boom staat één van onze Next Gen minigravers paradepaardjes klaar voor de test alsook het Zwitsers zakmes onder de machines, onze 299D3 XE skidsteer.

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen tijdens de Demo Days 2022 om vooral de nieuwste machines te testen, en natuurlijk wat bij te kunnen praten.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.