Torfs & Compact Machinery

Torfs & Compact Machinery

Torfs & Compact Machinery: een familiebedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in machineverkoop

Torfs & Compact Machinery zijn in België de invoerder van de machines van Wacker Neuson en Kramer. Het aanbod gaat van compactladers, wielladers, minigravers, verreikers en dumpers op banden alsook op rupsen, stuk voor stuk erg functioneel, vlot te bedienen en veilig.

Torfs Machinery is trouwens ook invoerder van Indespension Trailers, dit zijn gespecialiseerde aanhangwagens voor de categorie 2.7 tot 3.5 ton. Verder importeert het hydraulische brekers van Promove Demolition en accessoires van Steelwrist.

Ook na uw aankoop laten we u niet aan uw lot over. We vullen de topkwaliteit van onze producten aan met een hoogstpersoonlijke aanpak en een perfecte service na verkoop. U kunt gerust zijn: op Torfs & Compact Machinery kunt u altijd rekenen.

Voor meer informatie belt u 03/641.75.80 of stuurt u een e-mail naar Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

https://www.torfs-nv.be/nl/

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.