ING aanwezig op Demo Days

Demo Days - September 2024

Tijdens de Demo Days vindt u vast het materieel dat het best aansluit aan uw behoeften. Maar had u voor een concrete aanschaffing al eens gedacht aan een leasingoplossing bij ING?

Leasing is een alternatieve vorm van financiering waarbij ING het door u gekozen materieel aankoopt en u dit mits betaling van regelmatige leasingvergoedingen voor een vooraf bepaalde periode ter beschikking stelt. Op het einde van de leasingovereenkomst hebt u de mogelijkheid om het goed te kopen en definitief eigenaar te worden. Zo simpel is dat!

Waarom u voor een leasingformule bij ING zou kiezen?

Eenvoudig! Leasing is een makkelijke weg naar de aanschaffing van het materieel dat u vandaag nodig hebt zonder dat u hiervoor uw financiële middelen hoeft aan te spreken. Zelfs de BTW dient niet vooraf betaald te worden aangezien dit bedrag wordt gespreid over de leasingvergoedingen.

Al gehoord van My ING Lease, de kortste weg naar een leasingovereenkomst?

My ING Lease is een beveiligd online platform waarop professionelen terecht kunnen om instant leasingsimulaties te maken en zelfs online overeenkomsten te ondertekenen. Het is makkelijk, eenvoudig en snel. Net zoals u graag geholpen wordt. Voor een optimaal gebruik van My ING Lease raden wij u aan om uw BTW nummer en een concrete offerte van een exposant bij de hand te hebben.

Ons bereiken?

Wenst u echter toch op een persoonlijk manier geholpen te worden, neem dan contact op met ons Business Credit Center op het nummer 02/464 64 02 elke werkdag van 8 tot 20 u of op zaterdag van 9 u tot 13 u. ING Lease is marktleider in verschillende Europese landen en zet haar kennis en expertise graag ter uw beschikking. Lees meer over onze diensten op deze pagina.

Wij wensen u dynamische Demo Days toe en kijken alvast uit naar onze ontmoeting.

08/2020

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.