Be sure to bring your boots

Demo Days - September 2024

Het aantal deelnemers aan exposantenzijde is beperkt en is zo goed als volzet. DEMO DAYS is voor de deelnemende bedrijven een low cost evenement en er wordt gewerkt met een all-in formule. Verwacht daar geen ‘rode loper’ zoals op MATEXPO, het wordt eerder een event waarvoor je best je laarzen aantrekt.

De kavel, een tent en het meubilair zijn inbegrepen. De catering gebeurt op een centrale plaats voor alle deelnemers. Op vraag van de exposanten zal er tijdens het evenement geen alcohol geschonken worden en dat kunnen we enkel maar toejuichen. Er is altijd een potentieel gevaar als met machines wordt gewerkt zeker met veel volk in de buurt. Het is dus maar goed dat zo het risico op ongevallen wordt beperkt. Het aantal machines per deelnemer is beperkt: maximaal vijf machines. De focus voor de eerste editie ligt voornamelijk op graafmachines. Elke exposant moet minstens vier graafmachines tonen op een kavel, waarvan de grootte varieert tussen 200 en 500 m2. Al deze maatregelen zijn getroffen om de kost voor de deelnemers binnen de perken te houden. Daarom ook werd de maximale tonnage van de deelnemende machines op dertig ton gelimiteerd. Van de zwaardere modellen worden er trouwens niet zoveel verkocht. Demo Days wordt georganiseerd op 8 - 9 september in een voormalige zandgroeve. Er werd geopteerd voor zaterdag en zondag om de operators maximaal de kans te geven om eraan deel te nemen. We mikken tijdens deze tweedaagse op drie- tot vierduizend bezoekers.

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.