Dit was de vorige editie Demo Days

Demo Days - September 2024

Na een succesvolle 39e editie van MATEXPO, is het organisatieteam meteen gestart met de voorbereidingen van de 2e editie van Demo Days. Deze zal plaatsvinden op 3 en 4 september 2022, op de prachtige site van de ‘Terril de Saint-Antoine’ in de gemeente Boussu (Provincie Henegouwen).

Op 21 april stelden we het nieuwe imposante terrein van Demo Days voor aan de reeds ingeschreven exposanten, de geïnteresseerde exposanten en pers. Met zo’n 85 wandelden we op het parcours om de verschillende mogelijkheden van het terrein te ontdekken.

De site Terril Saint-Antoine is ruim 1 km lang en is meer dan 33 hectaren groot. Het hoogste punt is meer dan 60m. Dat is een aanzienlijke stijging ten opzichte van 2018 en betekent dus meer ruimte om de machines en vrachtwagens maximaal te demonstreren.

Grondverzet blijft de basis van het opzet. Er zijn wel enkele belangrijke wijzigingen voor bepaalde exposantencategorieën:

GRONDVERZET
Er mogen 6 in plaats van 5 machines gedemonstreerd worden en de exposant kan ervoor kiezen om niet enkel graafmachines te tonen, dit in tegenstelling tot de eerste editie. Op die manier verruimt het aanbod machines voor de bezoeker aanzienlijk.

ACCESSOIRES & TECHNOLOGIE
Deze exposanten mogen voortaan een eigen buitenstand nemen, waarbij ze 1 graafmachine naar keuze meebrengen. Hiermee mogen dan accessoires (bakken, grijpers,…) of technologie (3D, laser,…) gedemonstreerd worden.

DD22 Persevent 4

Schrijf je hier in voor onze nieuwsbrief

Door uw e-mailadres in te vullen, gaat u akkoord met de privacy policy.

www.demodays2024.be maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u expliciet akkoord met het gebruik van deze cookies.